Baby - Barn - Familie

NYFØDTFOTO 2400,-

 

Vi setter av ekstra god tid til nyfødtfotografering. Her er det både tid til å ta seg pauser og til å amme. Vi anbefaler fotografering før babyen er 14 dager gammel. Vi bruker tid til å få en lun og god steming i studio, og er vi heldig får vi noen sovebilder også. Foreldres hender og skuldre kan være fine rekvisitter, og har dere tid anbefaler vi at begge er med :) Ta gjerne med personlige tepper eller luer. Vi har flere kurver, tepper, luer, og blomster-pannebånd dere kan velge mellom.

 

 

 

BABYFOTO 1850,- (m/søsken 2290,-)

 

De fineste babybildene får vi når babyen er fra ca 3 - 6 mnd. Fra 3 mnd begynner babyen og kunne løfte hodet, smile og kanskje få tak i føttene sine. Ta gjerne med eget babypledd eller kosedyr dere vil ha med på bildet. Vi pleier å ta noen bilder uten klær og kanskje noen med et søtt antrekk eller to. Her har vi også luer og pannebånd til både gutter og jenter.

 

 

 

BARNEFOTO 1850,- (m/søsken 2290,-)

 

Vi har lang erfaring med å fotografere barn i alle aldre. Husk å møte opp med ett utvilt og mett barn:) Vi anbefaler å ta bilder før barnehagen, da de små kan bli slitne og leie etter en lang dag. Ta gjerne med et par forskjellige skift, og tenk gjerne på farger og print som kan passe til der bildet skal henge. Duse, enkle farger pleier å gjøre seg best. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.

 

 

 

SØSKEN OG FAMILIEFOTO 2290,-

 

Ta med hele familien :) ! Under en familiefotografering kan vi ta både enkeltportretter av alle sammen, søskenbilder og familiebilder. Ta gjerne med bestemor og bestefar til å være med på de siste bildene. Tenk litt på hvilke farger dere velger å ha på dere; velg gjerne like toner, gjerne lyse og duse. Tenk på at fargene skal kunne passe både på stueveggen i en fin ramme og på sjenken til bestemor. At alle har jeans og en hvit topp kan være et fint og tidløst valg. Hvis dere har små barn, anbefaler vi ikke fler en to klesskift, da tålmodighen ikke alltid rekker så langt. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.

 

 

 

LOKASJON 550,-

Ønsker dere at vi kommer hjem til dere eller møter dere på lokasjon gjør vi gjerne det (skog, vann eller vakre åkre!).

 

CD MED LAVOPPLØSLIGE BILDER

Ved alle fotograferingen følger CD med alle bildene på. Dette gjør det enkelt så du selv eller familien senere ønsker å kjøpe flere bilder. Bildene er lavoppløselige og vannmerket.

 

VISNINGSTIME

Inkludert i fotograferingen er en visningstime. Denne setter vi opp ca 1 uke etter fotosession. Her setter vi oss ned med en god kopp kaffe eller te, og titter igjennom de beste bildene på storskjerm. Vi har noen svært gode tilbud og rabatter under visningstimen. Her har vi også noen godt rabatterte pakketilbud, der man både får bilder å gi bort, album og noe å ha på stueveggen. Vi tilbyr også innramming, og har opp til 25% rabatt på rammer under visningstimen. Tenk gjerne igjennom på forhånd hvor du ønsker å henge bildene, hvilke farge det er på veggen, og eventuell størrelse.

 

DUGG FOTO PRISLISTE 2017

 

 

*Dukker man ikke opp på avtalt time uten å ha meldt ifra innen dagen før kommer et gebyr på 550,- i tillegg.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved